torsdag 1 maj 2014

Spindelmannen - veckohandlingen blev en smula enklare

Lika bra att börja med en förklaring till denna dräkt. Egentligen inget som jag hade köpt eller ens lagt min röst på i hemmet att köpa. Dock så finns det ju släktingar som kommer med det ena och andra till barnen vilket innebär att en del sådana saker slinker igenom. Lilleman fattade så klart tycke för dräkten med och även om det var lite kämpigt att vänja sig vid huvan så klarade han till slut av att gå med den i en timme utan klaustrofobi.

Med bebisen hemma så har en del rutiner ändrats, bl.a. veckohandlingen som tidigare utfördes av hela familjen. Ansvaret har lagts på Lillemans axlar och till sin hjälp får han med pappa på affären. Vem skulle annars köra bilen? Inte för att Lilleman inte kan - för det gör han nog utan för att han har 15 år kvar till körkortet...

Sedan dräkten kom in i våra liv kan handlingen numera endast utföras av Spindelmannen. Tidigare har Lilleman alltid fått ta en egen liten barnkundvagn och kört race genom affären. Inga större problem när man var två vuxna och handlade. Den ena sprang efter racerföraren och den andre skötte matinköpen :) Som tur är verkar Spindelmannen ha blivit lite latare på sistone och sätter sig mer än gärna i kundvagnen istället för att riva hyllorna på mataffären.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar