söndag 16 mars 2014

Ännu en helg borta med vinden

Svårt att förstå hur fort en helg går. Helgen har minst sagt varit intensiv med mycket besök. Hemmet har varit fullt hela dagen med släkt och vänner om vartannat. Undrar om besöken aldrig tröttnar på en 2,5-åring som alltid ska ha deras uppmärksamhet? Orden "kom allihopa" hördes varannan minut. Och får han inte gehör från en går han genast vidare till nästa. Får hoppas att V även om några år är lika oblyg och framåt, så att han även då kan ta för sig!

Mellan alla besök har det varit en del cykelträning. Det är lätt att ge upp och välja trehjulingen framför den med stödhjul utrustade cykeln. Igårkväll tog V och jag dock en längre sväng - han på cykel och jag till fots. Efter den timmen verkar han ha fått kläm på cykeltekniken, och idag har inte ens nämnt trehjulingen! Stolt farsa.

Resultatet av all uppmärksamhet som V fått har inneburit i stort sett noll fajter om iPaden. Däremot blev han putt varje gång besöken skulle gå. Som tur är vägs den jobbiga stunden upp varje gång han ser  någon komma och lyckas övertala besöket att åtminstone läsa en bok med honom, lägga ett stort pussel eller leka kurragömma ett par gånger. 
 
Nu är det även för oss vuxna dags att vila huvudena på kudden. Imorgon börjar en ny vecka med nya utmaningar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar